Publicerad:

Senast ändrad:

Energicoach till företag

Har ditt företag en energianvändning under 300 000 kWh per år? Då kan du få kostnadsfri hjälp av en Energicoach med att energieffektivisera och både spara pengar och bidra till en bättre miljö!

Kommunerna som ingår i samarbetet är uppdelade i två coachningsomgångar. I nuläget pågår rekrytering av företag i kommunerna som ingår i coachningsperiod nummer ett. Munkedals kommun ingår i coachingsperiod nummer två vilket innebär att energicoach Eva Ginstrup börjar rekrytera företag i vår kommun hösten 2018.


Observera att om du som företagare i Munkedals kommun vill komma igång med energieffektivisering redan nu så går det bra att anmäla sig till första omgången. Hör av er till energicoachen, se kontaktuppgifter längre ner.


Fördjupad rådgivning erbjuds till företag som aktivt vill arbeta med att minska sin energianvändning. Fokus ligger på olika typer av verkstäder men alla företag är välkomna att delta. Syftet är att ge ditt företag tillgång till metoder, arbetssätt och verktyg för att minska energianvändningen.


Projektet är särskilt riktat till små och medelstora företag. I programmet, som är kostnadsfritt, kombineras enskild coachning med gruppföreläsningar och erfarenhetsutbyten mellan företag. Ditt företag kan få hjälp med att förhoppningsvis sänka energikostnaderna, förbättra lönsamheten och minska klimatpåverkan.


Läs mer om energicoachens arbete (länk ej aktuell)



Kontakt

Eva Ginstrup

Energicoach

eva.ginstrup@uddevalla.se

0522-69 63 54 



 

Uppdatering 2021-09-23: Länken till energicoach på Vänersborgs kommuns webbplats är borttagen på grund av att projektet är avslutat.

Tipsa webbredaktionen