Startsida

Loket

Avdelning Loket är en 1-4 års avdelning. Lokalerna är ljusa och rymliga. I ateljén prövar barnen på olika material och tekniker och utvecklar sin kreativa förmåga. Barnen har en hemvrå där det finns spis, bord, stolar, lekmat, dockor m.m. Här finns det utklädningskläder och en spegel och olika rollekar utspelar sig ofta här. I det stora rummet har vi sång- och temasamlingar. Här finns också konstruktionsmaterial, bilar, pussel, tåg, magneter och böcker.
För de barn som sover på förskolan finns ett rum där man sover i vagn eller på madrass.
I anslutning till avdelningen ligger förskolans lekhall som alla avdelningar har tillgång till. Varje avdelning har en egen dag/vecka. Här finns det stora lekmattor, ribbstolar, byggkuddar, en rutschkana och mycket mer. I lekhallen träffas hela förskolan vid gemensamma sångsamlingar och eventuella högtider.
Utemiljön är rymlig, varierande och tillåtande. Vi är ute dagligen. Vi på avdelningen strävar efter att skapa en tillåtande och inspirerande lärandemiljö där barnens intresse och nyfikenhet står i fokus. Vi arbetar med tema utifrån barnens nyfikenhet och intresse.

Olikfärgade isfigurer står i snö

Iskonst som barnen gjort tillsammans med personalen.

Sidansvar: Annika Laago

Senast uppdaterad:2016-01-27

© Munkedals kommun, 455 80 Munkedal | Besöksadress Centrumtorget 5, Munkedallänk till annan webbplats
Telefon 0524-180 00 |  Fax 0524-181 10 | E-post munkedal.kommun@munkedal.se | Organisationsnr 21 20 00-1330
Sidan uppdaterad 2016-01-27 | Om webbplatsen