Startsida

Vill du bli samhällsguide?

Vill du träffa nya vänner, lära dig något nytt, stötta nya munkedalsbor i hur vårt samhälle fungerar, få inbjudningar till kulturevenemang och föreläsningar? Då kan du vara en av Munkedals kommuns nya samhällsguider.

Som samhällsguide behöver du ingen specialkompetens. Det räcker att du är intresserad av människor och samhällsfrågor. Du får det stöd just du behöver för att känna dig trygg i och ha glädje av ditt uppdrag.

Du delar självklart våra värderingar om ett demokratiskt samhälle, där alla människor har lika värde, där utveckling bygger på delaktighet och gemenskap.

Välkommen att höra av dig till oss med frågor och intresseanmälan!
Fyll i nedanstående blankett för att anmäla ditt intresse. Vill du hellre anmäla dig via brev? Titta i den högra kolumnen under rubriken Brevanmälan till samhällsguide!

Uppdraget som samhällsguide är ideelt. Samhällsguider ingår i utvecklingsprojektet "Aktivitet Nyanlända" som driva av Munkedals kommun i samarbete med Svenska Kyrkan och ABF Fyrbodal.

Genom att fylla i nedanstående anmälan samtycker du till att dina personuppgifter behandlas enligt PUL(Personuppgiftslagen).

Sidansvar: Ahmad Aljoundi
Senast uppdaterad 2017-05-15

Kontakt

Johanna Fransson
Verksamhetssamordnare
ABF Fyrbodal

Telefon: 0735-19 31 06
E-post: johanna.fransson@abf.se

Brevanmälan till samhällsguide

Vill du hellre anmäla dig via brev? Här finner du en länk till en anmälningsblankett som du kan skriva ut och posta till oss. Vi betalar portot.

Anmälningsblankett: Jag vill bli samhällsguidePDF (pdf, 1.3 MB)

© Munkedals kommun, 455 80 Munkedal | Besöksadress Centrumtorget 5, Munkedallänk till annan webbplats
Telefon 0524-180 00 |  Fax 0524-181 10 | E-post munkedal.kommun@munkedal.se | Organisationsnr 21 20 00-1330
Sidan uppdaterad 2017-05-15 | Om webbplatsen