Publicerad:

Senast ändrad:

Kommunala badplatser förbereds inför badsäsongen

Redo för årets första dopp? Nu är Park och skog i full fart med att lägga i bryggorna vid de kommunala badplatserna Sannesjön, Kolstorpevattnet, Gårvik och Saltkällan. Nytt för i år är att det placerats ut stationer med gratis skräppåsar för så kallad "Plogging” på badplatserna.

Arbetet med att lägga i bryggorna beräknas vara färdigt i början på denna veckan. Du hittar mer information om de kommunala badplatserna på: www.munkedal.se/badplatser.

Stationer med gratis skräppåsar

Nytt för i år är att det på badplatser har det placerats ut stationer med skärppåsar för så kallad "Plogging", som är en motionsform där man kombinerar joggning och skräpplockning. Är du ute och motionerar, ta gärna med dig en miljövänlig påse för skräpplockning från en av våra stationer.


Lista över var i kommunen stationerna är utplacerade


Bild på en av skräpstationer vid en av de kommunala badplatserna. På skräpstationen ses en tecknad bild på en kvinna och hund som springer på stranden med en påse i handen. Text: Ta en miljövänlig påse, så städar vi upp tillsammans. Tack för din insats. Förstora bilden

Bild på en av stationerna med miljövänliga skräppåsar vid Saltkällans badplats.

Tipsa webbredaktionen