Publicerad:

Senast ändrad:

Tidningen - Grejen med Munkedal - delas ut till alla hushåll

Under veckan kommer tidningen Grejen med Munkedal att delas ut till alla hushåll i Munkedals kommun. Många kommer att tillbringa sommaren i hemtrakterna och tidningen innehåller inspiration och tips till aktiviteter utomhus i kommunen med möjlighet att hålla avstånd och visa hänsyn till varandra

Håkan Sundberg, kommundirektör i Munkedals kommun, vill gärna lyfta hälsoeffekterna av ett aktivt friluftsliv under den ljusa årstiden.


- Vi är övertygade om att vi kommer att uppleva en annorlunda sommar, där många planerar för en semester i hemtrakterna - en hemester. Därför väljer vi i juni månad att ersätta den ordinarie informationstidningen med tidningen Grejen med Munkedal, säger Håkan Sundberg.


Tidningen Grejen med Munkedal hittar du på turistinformationer och InfoPoints i norra Bohuslän, men delas i år då även ut till alla hushåll i kommunen.


- Munkedals kommun är rikt på sevärdheter och aktiviteter som kan avnjutas ute i det fria, fortsätter Håkan. Ett aktivt friluftsliv medför många positiva hälsoeffekter för både kropp och själ. Att vistas utomhus gör det även lättare att hålla avstånd till varandra, med hänsyn till pågående smittspridning.


Du kan även ta del av tidningen i PDF-format här:


Grejen med Munkedal - skärmversion med uppslag (PDF) Pdf, 35 MB.


Grejen med Munkedal - mobilversion enkelsidig (PDF) Pdf, 35.2 MB.
Tipsa webbredaktionen