Publicerad:

Senast ändrad:

Renovering pågår på Önnebacka förskola

Grå byggnad med gräsmatta runt om.

Önnebacka förskola på Stale i Munkedal består av sju avdelningar. I september påbörjades en renovering av två av de äldre avdelningarna på förskolan.

Renoveringen innefattar bland annat nya ytskikt inomhus, ny belysning, ny ventilation, ljuddämpning, nya fönster och dörrar, ny tvättstuga samt nytt personalrum, arbetsrum och toaletter.

Utvändigt läggs nytt tak på de aktuella avdelningarna samt nytt skärmtak och nya altandäck.


Den första avdelningen var färdigrenoverad i november och den andra avdelningen blir klar vid årsskiftet.


– På Önnebacka förskola har vi varit extra noga med avspärrningar kring arbetsområdena och samverkat med personal utifrån deras önskemål, berättar Mattias Andersson, projektledare för samhällsbyggnadsförvaltningen. Det har även varit viktigt att hålla en noggrann tidsplanering för att förskolan ska kunna planera sin löpande verksamhet.


Ljust rum med bord, stolar och en färgglad matta. 

 

– Vi är väldigt nöjda på de renoverade lokalerna som är bättre anpassade för vår verksamhet med bland annat justerad planlösning och bättre ljuddämpning. Ett lyft för verksamheten på de två avdelningarna, säger Helena Karlsson rektor på Önnebacka förskola.

 

Ljusa lokaler med vita. Bord, stolar och ett pentry. 

Tipsa webbredaktionen