Publicerad:

Senast ändrad:

Tidningen Grejen med Munkedal ute hos InfoPoints och besöksnäring

Nu finns tidningen Grejen med Munkedal på plats ute hos kommunens InfoPoints och flertalet av besöksnäringens verksamheter. Tidningen guidar besökare och boende till platser och upplevelser i Munkedals kommun.

Tidningen produceras varje år sedan 2018 i syfte att lyfta fram sevärdheter och besöksmål i kommunen och är ett komplement till den digitala besöksinformationen på Västsveriges webbplats.


Pelle Johansson, krögare på Munkedals Herrgård och representant för besöksnäringen i Näringslivsrådet i Munkedals kommun, är positiv över det ökande intresset för friluftsliv och kommunens vackra natur.

 

— Under det senaste året har vi sett ett ökat antal besökare i kommunen som har naturen som reseanledning, säger Pelle Johansson. Främst handlar det om vandring, men många vill även uppleva naturen via paddling och andra friluftsaktiviteter.


Ulrika Larsson, turism- och näringslivsutvecklare i Munkedals kommun, ser Grejen med Munkedal som en viktig del i arbetet med att lyfta fram kommunen som besöksmål.


— Tidningen Grejen med Munkedal ger läsaren ett lättöverskådligt smörgåsbord av aktiviteter, naturområden och sevärdheter att uppleva runt om i kommunen, säger Ulrika Larsson. Vi lägger även ut den även på InfoPoints i närliggande kommuner, som vi har ett samarbete med.


Tidningen Grejen med Munkedal hittar du hos någon av kommunens InfoPoints: Gulf i Hällevadsholm, Trogens Place i Hedekas, Rasta Håby, Kommunhuset Forum och pizzeria Portofino. Grejen med Munkedal finns även hos besöksnäringens anläggningar, matställen, handlare med flera.


Du kan också ta del av aktiviteter och sevärdheter via webbplatsen västsverige.com: vastsverige.com/munkedal

 

Tipsa webbredaktionen