Publicerad:

Senast ändrad:

Familjehem sökes

Närbild på händer och tallrikar på ett middagsbord under en måltid

Munkedals kommun söker just nu två trygga och stabila familjehem till en pojke och en flicka.

Vi söker familjehem till pojke i yngre tonåren

Munkedals kommun söker tryggt och stabilt familjehem till en pojke i yngre tonåren med behov av struktur, värme och lugna vuxna.


Pojken har behov av en familj som kan erbjuda stabilitet och som orkar stå kvar, stödjande och förutsägbart trygg, även när det är svårt. Ni bör vara två vuxna, varav en bör vara en manlig förebild.


Pojken har en aktiv fritid med träning varje vecka och match ibland. Skolan och musik är också viktigt. Familjehemmet bör vara beläget i Munkedals kommun. Placering beräknas ske i mars – juni 2022.

Vi söker familjehem till flicka i yngre tonåren

Munkedals kommun söker kärleksfullt, omhändertagande familjehem med hästintresse till flicka på väg in i tonåren.


Ni har kanske barn som nu blivit vuxna och flyttat ut, och känner att ni har mer tid, kärlek och omsorg att ge, och förstår hur viktigt det är att som vuxen inte ge upp fastän livet blir svårt ibland.


Det är önskvärt att där familjehemmet bor finns en lite mindre högstadieskola för flickan att börja i. Placering beräknas ske successivt under 2022, vilket ger flickan och er möjlighet att skapa relation som kontaktfamilj innan övergången till stadigvarande placering hos er som familjehem, förmodligen våren 2023.


Kontakta familjehemssekreterarna

Kontakta oss via e-post familjehem@munkedal.se
Du kan även ringa kommunens
familjehemssekreterare under kontorstid:
Sandra, tel. 0524-181 31 • Mette, tel. 0524-182 23


Läs mer om familjehemTipsa webbredaktionen