Publicerad:

Senast ändrad:

Dags att nominera till näringslivspriser 2022

I en grönskande park står fem personer på rad. De tre personerna i mitten håller i varsin blombukett och tavla med ett diplom.

2021 års näringslivspristagare tillsammans med näringslivsutvecklaren och dåvarande kommunstyrelsens ordförande. Från vänster: Ulrika Larsson, näringslivsutvecklare, Karin Lyrdal, Ulkeröds Gård, Rickard Olsson, ICA Nära Dingle, Charlotte Trogen, Trogens Place, och Christoffer Rungberg, kommunstyrelsens dåvarande ordförande. Fotograf: Simon Kallin

Välkommen att nominera lokala företagare till kommunens näringslivspriser för år 2022 i följande kategorier: Årets ambassadör, Årets unga entreprenör samt Årets hållbara företag. Utdelning av priserna kommer att ske vid Munkedals näringslivsgala i mars.

Årets ambassadör – tilldelas den eller de personer som på ett utmärkande sätt lyft fram Munkedal i och utanför kommunen.

 

Årets unga entreprenör – tilldelas den eller de unga personer som vågat ta klivet in i entreprenörskapet och på ett öppet sätt förmedlar sin erfarenhet och drivkraft.

 

Årets hållbara företag – tilldelas den eller de som på ett tydligt sätt visar att hållbarhet är av yttersta vikt och en förutsättning för långsiktig överlevnad.

 

Skicka dina förslag med motivering via e-post till naringsliv@munkedal.se eller kontakta näringslivsutvecklare Ulrika Larsson på telefonnummer 0524-181 76 senast den 14 februari 2023.

 

Priserna delas ut vid Munkedals näringslivsgala på Torreby slott lördagen den 18 mars. Mer information om gala och biljett kommer senare i veckan.

 

Tipsa webbredaktionen