Publicerad:

Senast ändrad:

Uppstartsträff Kommunseniorerna 16 april - för pensionerade kommunanställda

Fyra personer vid en roll-up

Är du pensionär och tidigare kommunanställd? Då är du välkommen till Kommunseniorernas uppstartsmöte den 16 april kl. 14:00 i kommunhuset Forum. Kommunseniorerna är ett initiativ av tidigare medarbetare i syfte att skapa en träffpunkt för seniorer som arbetat på kommunen.

Upprinnelsen till Kommunseniorerna är ett förslag till kommunen från de numer pensionerade medarbetarna Marianne Olofsson och Eva-Britt Thorin.

 

- Flera av oss seniorer som tidigare arbetat inom kommunen har pratat om att det skulle vara roligt och givande att kunna ses då och då - för att umgås med gamla kollegor och för att fortsätta hänga med i vad som händer i organisationen, berättar Marianne Olofsson och Eva-Britt Thorin. I samtal med kommundirektör Ylva Morén och HR-chef Pernilla Niklasson kom vi fram till att vi ska ha ett uppstartsmöte den 16 april, där alla seniorer som tidigare haft anställning kommunen är välkomna att delta.

50-årsfirande och bokberättande

Vid uppstartsmötet passar kommunen på att återigen uppmärksamma kommunens 50-årsfirande med jubileumsfika och presentation av boken "Historien om Munkedal".

 

- Vi tycker det är ett mycket trevligt initiativ som vi gärna vill uppmuntra - och vi hoppas få se många av våra tidigare kollegor från olika förvaltningar och arbetsplatser här den 16 april, säger kommundirektör Ylva Morén.

Anmälan till uppstartsträffen

Uppstartsträffen hålls i personalmatsalen på kommunhuset forum tisdag 16 april kl. 14:00-16:00.

 

Anmälan är kostnadsfri och sker via e-post senast den 11 april till:
Marianne Olofsson - E-post: marianne.i.olofsson@gmail.com

eller Eva-Britt Thorin - E-post: eb.thorin@hotmail.se

 

 

 

Tipsa webbredaktionen