Munkedals kommunvapen

Kontaktperson / ledsagarservice

Kontaktperson och ledsagarservice är biståndsbedömt enligt LSS eller SoL.

Kontaktperson

En kontaktperson ska vara en person som ställer sig till förfogande som medmänniska för en person med funktionshinder som behöver hjälp för att komma i kontakt med andra människor och för att komma ut i samhället.

 

En kontaktperson kan ge hjälp till att delta i olika aktiviteter och vara någon som följer med dit och därifrån och att vara tillsammans med under tiden aktiviteten pågår. Någon annan kan behöva någon att regelbundet prata och umgås med.

 

Kontaktperson kan beskrivas som ett icke-professionellt stöd som ges av någon med stort engagemang och intresse för andra människor.

Ledsagarservice

Ledsagarservice ska vara en personlig service, anpassad efter individuella behov som ska kunna underlätta för den enskilde att delta i samhällslivet.

 

Ledsagarservicen innebär att den enskilde genom stöd av en annan person/ledsagare ges möjlighet att komma ut bland andra för att till exempel delta i fritidsaktiviteter eller i kulturlivet eller för att kunna besöka vänner.

Är du intresserad av att arbeta några extra timmar i månaden som kontaktperson och/eller ledsagare? Välkommen att lämna in en ansökan nedan så tar vi kontakt med dig.

ÅÅÅÅMMDD-XXXX
Körkort * (obligatorisk)
Körkort


Har du utbildning inom omsorg? * (obligatorisk)
Har du utbildning inom omsorg?Har du erfarenhet att arbeta med människor? * (obligatorisk)
Har du erfarenhet att arbeta med människor?Har du arbetat hos Munkedals kommun tidigare? * (obligatorisk)
Har du arbetat hos Munkedals kommun tidigare?

Söker helst: * (obligatorisk)
Söker helst: