Hjälp till barn och unga

Surfa privat på dessa sidor?

Om du inte vill att någon ska se att du varit inne på dessa sidor kan du antingen radera webbhistoriken i webbläsaren eller surfa i privat läge. Det senare heter olika för olika webbläsare, exempelvis inkognito-läge, in private eller privat fönster.


LÄMNA DEN HÄR SIDAN SNABBT

Om sidorna Hjälp till barn och unga

Dessa sidor är för dig som vill veta vart man kan vända sig när ett barn eller en ungdom behöver hjälp. Här kan du dels hitta information om olika typer av problem eller svårigheter som man kan ha som barn och ungdom, och dels uppgifter om vilka verksamheter i kommunen och landstinget som har i uppgift att ge stöd till barn, ungdomar och deras familjer och hur du kan komma i kontakt med de verksamheterna.

 

Du kan använda sidan genom att klicka på en typ av problem. Då kan du läsa om det problemet och få veta vilken verksamhet du kan kontakta om du vill ha hjälp för det problemet.

 

Sidorna är framtagna av Munkedals kommun i samarbete med Sveriges kommuner och landsting och sjukvårdsrådgivningen 1177. Syftet är att det ska vara lätt för barn, ungdomar och deras familjer att söka och få hjälp om de behöver det.

 

Om du vill komma i kontakt med oss som gjort sidorna under Hjälp till barn och unga kan du skicka e-post till webbredaktion@munkedal.se.

 

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: Wivi-Anne Wiedemann