Kulturprogram

Foto på en man i svart hatt, svart kostym och vit skjorta som går mot kameran och lyfter på hatten. Mannen går på en grusväg på sommaren och har solen bakom ryggen.


 

Kulturupplevelser såsom musik, teater, dans och litteratur är för många en stor del av livet. Känslofyllda och konstnärliga uttryck berör många och därför är det också viktigt att många har möjligheten att ta del av den.


I Munkedals kommun arrangeras konserter, författarbesök,teater och dansföreställningar för allmänhet och skola. För barn och ungdomar finns det även möjlighet att följa sin musikaliska ådra genom Musikskolan och Munkedals Blåsorkester.

Program hösten 2021

Keltiska duon
Clownen Mattis

Kulturskolan

Kulturskolan ger barn och ungdomar möjlighet att lära sig spela ett instrument eller sjunga, var för sig eller tillsammans i orkester eller kör. Målsättning är att få eleverna att upptäcka glädjen i att själva skapa musik.

Läs mer på Kulturskolans sidor.

Munkedals Blåsorkester

Gamla och unga bildar den drygt 35 åriga orkestern som spelar upp vid olika högtider och arrangemang. De ordnar egna program för att föra orkesterarvet vidare. Ålderspannet varierar från 9 år - dryga 80 år. Flertalet värvas från den kommunala musikskolan. Orkesterledare är Hans Bjermqvist på Musikskolan.

Munkedals Blåsorkester

Senast ändrad:

Sidansvarig: Jan-Olof Karlsson