Munkedals kommunvapen

Kommande program

Matti

Clownen Mattis Hällevadsholms bibliotek 2 april kl.11.00 Fri entré!

 

Clownen Mattis

Med barnens hjälp gör Mattis det ena häpnadsväckande trolleriet efter andra. En lustfylld föreställning inramas av sång och musik.

Hällevadsholms bibliotek
Lördag 2 april kl. 11.00

Fri entré!


 

Familjelördag 23 april

Kulturbyrån GIRA

Kulturbyrån GIRA Hedekas bibliotek 23 april kl.11.00. Munkedals bibliotek kl.15.00


Kulturbyrån GIRA
I föreställningen KALASET bjuds stora och små på roliga sånger, överraskningar och mysigt bus. Det bubblar och fräser, gungar och svänger. Alla får fyllas av glädjen att sjunga och dansa tillsammans. HURRA – HURRA – HURRA!

Hedekas bibliotek
Lördag 23 april. kl.11.00

Fri entré!


Munkedals bibliotek
Lördag 23 april kl. 15.00

Fri entré!

 

Konsert

Slamander

Salamander, Kviströms Gästgiveri Lör 23 april kl. 15.00


Salamander
Trion är baserad i Göteborgsområdet och spelar judisk folkmusik, huvudsakligen ur sefardisk tradition. Gruppen framför ett kombinerat föredrag och konsert om judisk historia och kultur.

Fokus ligger på de ashkenasiska och sefardiska judarnas historia men andra mindre kända judiska befolkningsgrupper med rötter i antiken kommer också att föras på tal, till exempel de persiska, indiska, etiopiska och kinesiska judarna. 

Kviströms Gästgiveri, Munkedal
Lördag 23 april kl.15.00
Entré: 150 kr inkl fika
Förbokning senast 21 april: biblioteket@munkedal.se eller tel. 0524 18100

Salamander – MCV.se


Kulturarvsrally

Under sommartid arrangeras guidningar om kommunens kulturarv. Medverkande föreningar i år var Munkedals och Svarteborgs Hembygdsföreningar, Sörbygdens Kultur & Musikförening samt Kultur & Fritid Munkedals kommun


Evenemangskalender

Inne på www.vastsverige.com/munkedal kan du se vår evenemangskalender med konserter, utställningar med mera.
I evenemangskalendern visas inte bara sådant som kommunen är arrangör för, utan även lokala aktörer lägger ut sina tillställningar där.

Kulturskolan

Kulturskolan ger barn och ungdomar möjlighet att lära sig spela ett instrument eller sjunga, var för sig eller tillsammans i orkester eller kör. Målsättning är att få eleverna att upptäcka glädjen i att själva skapa musik.

Läs mer på Kulturskolans sidor.

Munkedals Blåsorkester

Gamla och unga bildar den drygt 35 åriga orkestern som spelar upp vid olika högtider och arrangemang. De ordnar egna program för att föra orkesterarvet vidare. Ålderspannet varierar från 9 år - dryga 80 år. Flertalet värvas från den kommunala musikskolan. Orkesterledare är Hans Bjermqvist på Musikskolan.

Munkedals Blåsorkester