Musik och kulturskolan


Logotype kulturskolan

Munkedals Kulturskola

Vi på kulturskolan tackar så mycket för den fantastiska kämparinsats våra elever visat prov på under det gångna läsåret och ser fram emot att få träffa er igen till hösten. Vi ser även fram emot att få ta emot alla nya elever, de som stått på kö och tålmodigt väntat på sin tur under pandemin och de elever som nyligen anmält sig till Kulturskolans aktiviteter.

Förutsättningarna för höstens undervisning ute på skolorna ser lovande ut men vi kommer fortsätta jobba med säkerhet och försiktighet.


Aktiviteterna är kostnadsfria!


Kulturskolan är en del av Kultur och Fritidsnämndens verksamhet.


Anmäl dig till Munkedals Kulturskola


Musik

Musikskolan ger barn och ungdomar möjlighet att lära sig spela ett instrument eller sjunga, var för sig eller tillsammans i orkester eller kör.


Läs mer om musik här


Dans

I samarbete med Kultur och Fritid bedrivs dansverksamhet genom Danspoolen.


Läs mer om dans här


Bildkonst

Under konstnärlig ledning får du arbeta med teckning och målning, prova olika färger, tekniker och material. Vi provar också olika trycktekniker på skilda material. Upptäcker och upplever glädjen att få skapa tillsammans.


Läs mer om bild här


Teater/Musikal

Har du alltid tyckt att teater, musikal eller film verkar roligt?

Läs mer om teater, musikal och film här


Lokal

Kulturhuset är musikskolans lokaler. Det är en ombyggd gymnastiklokal vid Munkedalsskolan. Här finns förutom övningsrum även en scen och 150 publikplatser. Gymnastiksalen på Kungsmark är dansens lokal.


Hitta till KulturhusetSenast ändrad:

Sidansvarig: Jan-Olof Karlsson