Blodmysteriet - en barnmusikal

Texten blodmysteriet. Tecknad bild på tre barn som tittar in genom ett stort fönster. En fladdermus, bloddroppar och skylten sjuksyster. 

Munkedals Kulturskola presenterar musikalen Blodmysteriet, i sin första stora musikalsatsning i Munkedal. Kulturskolan har mottagit ekonomiskt stöd från Kulturrådet för att genomföra projektet, som kommer ha premiär våren 2021.

Blodmysteriet – en barnmusikal är skriven av Magnus, Signe och Olivia Ädel och utspelar sig i en skola där en hälsoundersökning pågår för fullt. När flera elever kommer tillbaka från undersökningen yra och svimfärdiga, börjar deras klasskamrater ana att någonting inte står rätt till med skolans sjuksyster. Är hon kanske rentav en vampyr…?


Inför detta projekt söker vi dig som vill stå på scen i en riktig musikalproduktion, och välkomnar därför alla kommunens mellan- och högstadieelever (årskurs 4-9) på audition.

Audition 14 november

Audition kommer hållas i Kulturskolans lokaler lördagen den 14 november kl.10:00.


Alla som vill vara med i föreställningen måste genomföra audition, och alla som genomför audition kommer att erbjudas en plats i föreställningen. Notera att arbetet med föreställningen inte kommer ske på skoltid, och kommer kräva en del tid i anspråk under repetitionsarbetet i vår.


Är du intresserad av möjligheten att få spela en större roll? Skriv då det i din anmälan, så kommer du få förbereda en solosång att framföra vid audition. Sånger att välja mellan skickas till dig via mail i god tid inför audition.


Vid auditiontillfället följer vi Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Ta med bekväma kläder, och inomhusskor.


Hjärtligt välkommen!

Anmälan

Anmälan görs, via mail, till Sebastian Hagman eller Hedda Gullander senast fredagen den 23 oktober.

Kontaktuppgifter

Sebastian Hagman

Projektledare
sebastian.hagman@munkedal.se


Hedda Gullander

Projektledare och koreograf
hedda.gullander@munkedal.se


Telefon: 072-143 67 30


Senast ändrad: 2020-10-08

Sidansvarig: Jan-Olof Karlsson