Munkedals kommunvapen

Om webbplatsen

Munkedals kommun webbplats (munkedal.se) ska göra det enkelt för dig som invånare att hitta information och ta del av kommunens service.

Hitta på webbplatsen

Munkedal kommuns webbplats följer den standard som finns framtagen för sidstrukturer på kommunala webbplatser (Funkaboda). Syftet är att aavsett vilken kommunal webbplats du besöker ska du känna igen dig och lätt kunna navigera och förstå var du hittar det du söker efter.


Genom sökfunktionen, A-Ö eller webbkarta kan du komma direkt till den verksamhet eller service du söker. Genom att klicka på kommunvapnet längst upp på sidan kommer du alltid till startsidan.

Hitta med hjälp av sökfunktionen

Sökfunktionen finns centralt placerad på startsidan och överst på alla sidor på webbplatsen.


När du har angivit ett sökord och klickat på sök, kommer du till sidan för sökresultatet. På denna sida kan du välja att sortera träffarna efter datum sam välja att filtrera på webbsidor, dokument samt huvudämne.


Kakor (cookies)

En kaka är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att få spara på din dator, surfplatta eller mobiltelefon.


Munkedals kommun använder kakor på sin webbplats för att följa upp vilka sidor som besöks och få underlag till att förbättra webbplatsen för våra besökare.


Läs mer om kakor (cookies)


Så hanterar vi personuppgifter

Personuppgifter är all slags information som kan knytas till dig som fysisk person, till exempel ditt namn, personnummer, adress, bild på dig, fastighetsbeteckning, e-post med mera.


Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter.


Tillgänglig digital offentlig service

Munkedals kommun står bakom den här webbplatsen. Vi vill att så många som möjligt ska kunna, uppfatta, använda och förstå webbplatsen.


Tillgänglighetsredögörelse »


Webbredaktionen