Jobba med oss

Sök Sveriges viktigaste jobb.
Välkommen till Munkedals kommun!

Munkedal är den lilla kommunen med de stora möjligheterna. Med läge mitt emellan Oslo och Göteborg är pendlingsmöjligheterna många. Munkedals kommun omges av en fantastisk natur och erbjuder både salta bad och vacker fjällnatur. Vi är nära 1000 medarbetare som tillsammans gör skillnad varje dag. Vi söker trygga, kreativa och engagerade medarbetare för viktiga arbeten inom bland annat vård, skola och utveckling. Läs mer om vår kommun nedan - och varmt välkommen med din ansökan!

Förmåner

Friskvård

Vi är måna om att du ska må bra och erbjuder friskvårdsbidrag som ett steg att stödja dig och din hälsa.

Trygghet

Vi ser till att du via olika försäkringar vid sjukdom och föräldraledighet har en trygg anställning hos oss. Vi ser till att du får en trygg försörjning även efter pensionen genom försäkringar, pensionsrådgivning, tjänstepension samt löneväxling till pension.

Flexibel arbetstid

På många av våra arbetsplatser har vi möjlighet att erbjuda flexibla arbetstider så att du lättare kan styra över jobb och fritid. Vill du ha möjlighet att njuta av extra ledighet? Då finns det chans att vi kan erbjuda möjligheten att växla till dig mer semesterdagar.

Kompetensutveckling

För oss är det viktigt att du trivs och får möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Därför satsar vi på våra medarbetare och erbjuder möjligheter till kompetensutveckling och vidareutbildning.

Senast ändrad: