Näringslivspriser 2021

I en grönskande park står fem personer på rad. De tre personerna i mitten håller i varsin blombukett och tavla med ett diplom.

Från vänster: Ulrika Larsson, näringslivsutvecklare, Karin Lyrdal, Ulkeröds Gård, Rickard Olsson, ICA Nära Dingle, Charlotte Trogen, Trogens Place, och Christoffer Rungberg, kommunstyrelsens ordförande. Fotograf: Simon Kallin

Näringslivspriser för 2021 delades ut vid UngDrives kick off-läger i Dingle. Vinnarna uppmärksammades personligen med diplom och en prissumma på 6 000 kr.

– Vi gratulerar vinnarna till de välförtjänta priserna och hoppas att de goda exemplen kan inspirera andra hållbara företag, goda ambassadörer och unga entreprenörer i kommunen, säger Ulrika Larsson, näringslivsutvecklare i Munkedals kommun.


Priserna delades ut av Christoffer Rungberg, kommunstyrelsens ordförande, Ulrika Larsson, näringslivsutvecklare och Adrian Andersson från UngDrive.

En glad person som håller i ett stort inramat diplom i en grönskande park.

Rickard Olsson, Ica Nära Dingle. Fotograf: Simon Kallin

Årets ambassadör 2021

Årets ambassadör – Rickard Olsson, ICA Nära Dingle

Genom sitt stora engagemang för bygden och invånaren och på ett föredömligt sätt välkomna besökare till Dingle har det satt Munkedals kommun på kartan. Detta i sin tur tillför nya besökare till kommunen och dess näringsliv. Rickard Olsson ICA Nära i Dingle tilldelas därför priset som Årets ambassadör 2021.

En glad person som håller i ett stort inramat diplom i en grönskande park.

Charlotte Trogen, Trogens Place Hedekas. Fotograf: Simon Kallin

Årets unga entreprenör 2021

Årets unga entreprenör – Charlotte Trogen, Trogens Place

Med ett stort engagemang och ständig utveckling av service som gynnar såväl invånare som besökare driver Charlotte Trogen sedan tonåren Trogens Place i Hedekas. Gott entreprenörskap och ett samspel med traktens invånare möjliggör av ett brett sortiment och ombudsservice. Charlotte Trogen tilldelas därför priset som Årets unga entreprenör 2021.


En glad person som håller i ett stort inramat diplom i en grönskande park.

Karin Lyrdal, Ulkeröds Gård. Fotograf: Simon Kallin

Årets hållbara företag 2021

Årets hållbara företag – Ulkeröds Gård

På ett föredömligt och medvetet sätt arbetar Ulkeröds Gård med hållbarhet. Arbetet genomsyrar hela verksamheten i den dagliga driften men också i gårdens utveckling som i en förlängning bidrar till en levande landsbygd. Ulkeröds Gård tilldelas därför priset som Årets hållbara företag 2021.

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: Ulrika Larsson